Commitment's Bruno Banani...

Jag har under mina lediga dagar hunnit åka och hälsa på "vår" Bruno i Grängesberg. Bruno är vår uppfödning där vi behållit avelsrätten men det är familjen Catrin Lindh som äger honom. Bruno är en valp efter Lovis och Hellboy. Efter att jag hälsat på hos oss dom så stannade jag till vid min systers blomsterbutik och då var det ett par inne där som sa " Är det du som fött upp Bandy-Bruno? ". Han springer mycket på Grängesvallen(idrottsplats) och har blivit Grängesbergs favorit. Bruno är snäll, social och väldigt lekfull kille som älskar att promenera. Jag tycker att han är väldigt, väldig vacker. Så kompakt och lagom, med grova ben. Fantastiskt! Det är så trevligt att hälsa på sin valpar och följa dom och se vad det blir av dom. Bruno är snart 7 månader, tiden rusar i väg i vanlig ordning så det är bara att hänga på...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar