Snart är det dags...

En bild säger ibland mer en tusen ord, men det finns dock inga som helst tvivel om Corina är dräktig eller inte. Nu är det bara frågan om hur många det är. Färg och kön på de små blir också spännande att se, likaså hårlaget. Faktum är att jag har aldrig sett en sån stor och tjock chowchowtik någon gång. När hon går upp för vår lilla trapp så är det inte många centimeter kvar innan magen slår i trappen.

Nu hoppas vi att allt kommer att gå bra och självklart blir det uppdatering här på sidan så fort något händer. Corina har det riktigt tungt nu och har börjar kliva i och ur valplådan och börjat bädda så lite känningar har hon om vad som komma skall, men i skrivande stund så har det inte startat.

Tempen har ännu inte börjat sjunka men snart.... mycket snart... denna vecka blir det i alla fall... =)

Håll tummarna för att allt kommer att gå bra. 

Högdräktig Corina

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar