SEUCh Commitment's Bright Chrystal...

När katten är borta dansar råttorna på bordet... kan man säga... för jag har varit i Danmark några dagar och då händer tydligen allt. Lördagen den 27/4 skickade jag min sambo till Västerås på utställning med vår Donna för att jag själv inte kunda vara på plats och vad händer.....   Donna hade två CERT så vi behövde det 3:dje för att hon skulle få titeln SEUCh - alltså Svensk utställningschampion och det tog hon med bravur. Så denna dag skrevs lite historia för oss då detta är första gången  Commitment's kennel har en svensk utställningschampion av sin egen uppfödning så det är stort och jätte kul för oss men Donna förtjänade detta även fast jag är part i målet tycker att hon är en fantastiskt vacker tik och Stort Tack till min sambo Marcus för att du inte är "bangen" på att ställa ut hundar och för att du alltid ställer upp och tar hand om dom på det bästa sättet. "Pappa" Lennart(Marcus pappa) ska också ha en stort eloge som alltid ställer upp för vår chowtokiga familj. Vad gjorde vi utan dig?

En fantastisk nyhet för mig som satt i bilen och var på väg mot färjan i Frederikshavn i Danmark. Det gick lätt att köra hela den långa vägen hem till Dalarna.

 

Donnas kritik:

Nice bitch, Good expression, Nice head and topline, Good tailset, Angul OK, Very nice movement.

 

Domare: Monika Blaha

 

.... och som Sara Axelsson - Miata's kennel sa "Nu har vi mycket att fira snart Anna-Lena - Donna är champion, Anastacia tar CK, nya valpen anländer från Bulgarien och och nästa vecka föds Charlie och Corina valparna"... och jag håller med Sara - nu går det plötsligt uppåt igen och det är ju de här glädjeämnerna som får en att orka framåt! =)

BIM och BIR på SKK's nationella utställningen i Västerås den 27/4-2013.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv