Röntgenresultat på Rocky & Nova...

Så är mina älskade "spök"hundar röntgade och då var vi där igen med blandade känslor. Jag kan inte riktigt sätta ord på hur man känner som uppfödare och då med tanke på Rockys resultat som blev HD:A och ED:3 (3-2). Det sämsta på papperet på vänstra armbågen men en fullt, frisk och rörlig hund för övrigt.

Nova fick HD:A och ED:2 (2-1) och det får vi vara fullt nöjda med. Jag sitter inte ensam som uppfödare i denna "båt" och med dessa känslor som är fruktansvärda angående röntgen. I ett nafs enligt papperet så ska du helst inte kunna ha din hund i avel som uppfödare. Men vi har inte uteslutit någonting och låter tiden ha sin gång (min hjärna kokar). Dessa två är efter friröntgade föräldrar, där även syskonen som är röntgade till föräldrarna är friröntgade på armbågarna. Den bästa kombinationen jag gjort hittills enligt alla papper men inte hjälpte det för att få det bästa resultat.

Man måste verkligen vara stark i psyket för att hålla på med det här. Tur att jag är det fast det ibland känns som om jag skulle vilja gräva ner mig och "dra något gammalt" över mig. 

Vill också skicka en varm kram till alla mina goa vänner, valpköpare och kollegor som stöttar mig(även fast ni inte alltid tycker som jag). Det är ömsesidig respekt - Ni ger mig kraft i allt - Tack för att ni finns!

 

Rocky 1 år
Nova 1 år

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln