Det räcker inte med en plan...

Det gäller att ha fler än en plan när man ska para en tik. Anledningen att jag inte satt ut parningen på Corina var typiskt en sådan grej. Jag är i princip aldrig borta annat än över dagen. 2-3 mars så åker jag till Stockholm på Chowchowringens årsmöte på lördagen och på söndagen så är det uppfödarmöte. Två väldigt viktiga dagar för mig och jag måste vara på plats.

Jag har haft tre olika hanar i tankarna åt Corina, ja till och med fyra... Alla var goda kandidater, men nu kommer hon att gå in i höglöpet när jag inte är hemma så nu får min snälla sambo se till att hon kommer i väg till Charlie och att kärlek uppstår. Men det fixar snälla Marcus, han har varit med förr så nu hoppas vi att det blir några Charlie-Corina valpar om ca. 9 veckor. Håll tummarna - både jag och Sara som äger Charlie är mycket spända på att se resultatet av detta möte. Detta är förklaringen till att jag inte kunde sätta ut parningen trots att den "bara var planerad" för jag kände på mig att hon kommer att löpa och ska paras så det krockar med min Stockholmvistelse men som sagt - Marcus fixar detta galant! Förhoppningsvis har vi ett nytt litet Commitment's gäng i början av maj.

Så himla roligt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln