Detta har hänt de senaste dagarna...

Först och främst så hittade jag en bild på FB som jag helt ärligt stal av Carina Remsöbo.. Bilden är på Commitment's Only the Brave "Brasse". Fina, fina Brasse. Brasse är en son til SEUCh Rappabacken Baishan och Black Gadget of the Royal Club. Bilden är den första nedanför texten.

 

Nummer två- Goda Nyheter så har två av Dylans döttrar ur en kull som föddes hösten 2011 blivit röntgade. Båda har HD:B på höfterna , den ena har ED:0 och den andra har ED:2 på armbågarna. Det glädjer mig att det börjar så bra i alla fall. Han har i och för sig 8 barn till.... men jag ser allt positivt och man måste tro på det man gör. Jag tror absolut inte att Dylan skulle lämna några sämre valpar än någon annan pga sina C-höfter. Dylan blir i år 5 år och har aldrig varit vid veterinär annat än vi vaccination och röntgen. Han är en mycket frisk hund och det är vi tacksamma för.

Commitment's Only the Brave "Brasse". Ägare: Nickelodeons kennel - Carina Remsöbo

Vi skulle ut och gå häromdagen och Rocky var med och "krånglade" så till slut satt husse på honom sin mössa och han är ju så rolig för han bryr sig inte i någonting. Rocky skulle kunna ha den där mössan på sig i timmar utan att ens försöka få av den... Visst är han lite söt i lurvmössan i alla fall?

Vackra Ella som växer så det knakar och jag är fortfarande mycket nöjd med hur hon utvecklas. Hoppas det fortsätter lika.

Ögon som man vill drukna i... Det är Lovis ögon det... Fina, snälla Lovis...

Husse i huset med fyra av vännerna. Lite kramar och mys som rast från snöskottningen är inte fel.

Ella älskar snö och desto högre snöhögar desto bättre. Även fast hon är nyborstad så varar inte det alls så länge när hon röjt runt i snön med de andra. Det fluffiga på huvudet liknar mer en spikmatta än ett dunigt chowchow huvud...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar