Commitment's Pablo Picasso...

En svensk viking på Holländsk mark.....

Denna bild såg jag på Royal Clubs hemsida i dag. Så himla fint och det gjorde mig så glad. Jag hoppas på att få träffa Picasso någon gång.

Picasso känner sig hemma i Nederländerna. Säkert är det tulpaner, träskor och ost som gäller för honom. Sådant man förknippar med Holland. Han mår bra och utvecklas fint.

Picasso har två stycken tre-veckors yngre valpar med sig så han är i ett riktigt gäng och

busar runt hela dagarna.

Se mer på kennel Royal Clubs hemsida. »»»

Vi hoppas att Picasso kommer att tillföra kennel Royal Club med Kitty & Ben Buurman i spetsen mycket bra i framtiden. Vi är oerhört glada och stolta över att fått sälja en valp till

kennel Royal Club i Nederländerna. Kitty har blivit en god vän till mig under årens lopp och jag ser verkligen upp till henne och frågar henne gärna om råd i olika situationer.

Ben & Kitty har fött upp chowchow i 40 år.

Kitty & Ben's  Royal Club chowar ligger i många stamtavlor över världen.

Det var faktiskt med våra två korthåriga chowar från Royal Club -Corina och Dylan( Black Gadget of the Royal Club & Tight In Blue Jeans of the Royal Club) som jag köpte in 2007 och 2008 som äntligen gav oss lite medvind i vår uppfödning. Vi är mycket nöjda med dessa linjer och som vi också valt att bygga vidare på. Det ligger Royal Club chowar i alla våra hundars stamtavlor och vi kommer att vårda dom ömt.

Picassos syskon är - Rihanna Rebell, Paco Rabanne, Bruno Banani, Estée Lauder, Christian Dior med "familjenamnet" Commitment's framför! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar