Commitment's Basic Instinct "Caliber" har varit på besök...

I dag har har vi haft besök av Caliber. En son till Dylan och Lovis(som båda bor här). Caliber föddes i mars-2012. Jätte kul att se den här killen. Caliber har verkligen vuxit - en riktigt stor hane med bra höjd och än är han inte färdig. Han fick träffa sin kullsyster Nova och de är då verkligen inte ett dugg lika varandra till utseendet men samma energi har de och så busiga båda två. Rocky som också är en kullbror fick inte träffa Caliber - för båda dessa unga herrar gillar inte andra hanhundar. 

En trevlig dag med Caliber, Johanna, Michael och Michaels syster. Alltid roligt när valpköpare tittar förbi. Jag tror att Caliber också gillade att vara här för kul har han haft och sover nog riktigt gott i natt. Jag provade också lite utställningsträning med honom för jag hoppas vi får se den här killen i utställningsringarna framöver. Några bilder från dagen bjuder vi så klart på.

Tack för besöket! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar