Skogspromenad med husse...

Dylan Dylan

Några bilder från en skogpromenad med fyra av vännerna och husse. Inte det bästa ljuset att ta bilder i men glädjen över att få springa fritt är enorm hos de 4-benta och energin finns det mycket av. Det är så härligt att se de fara fram genom skogen och inte springer de i från oss heller. Denna promenad var det bara husse med, men när både jag och Marcus går så har vi hela ligan med oss lösa och de följer oss överallt... utom när det går för långsamt för då går de hem och lägger sig på gården och väntar in oss. Vi bor som sagt mitt i skogen så vi kan ha våra lösa så här. Det är lycka för både oss och vännerna och Karlsänge är ett perfekt ställe för oss.

Dylan
Dylan
Priscilla älskar snön
Priscilla, Nova och Donna
Dylan, Donna, Priscilla och Nova på skogspromenad med husse.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar