Lilla Disa har hälsat på oss...

Disa - Commitment's Elizabeth Arden, en dotter till Hellboy och Donna och kullsyster till vår Ella som hälsade på oss i helgen. En väldigt energisk liten dam som "körde" slut på dom flesta hemma här. Tack Mia för att du kikade förbi och jag "lekte" så klart med kameran. Bilder med fart - älskar jag och med lilla Disa så behövde man inte oroa sig för att det inte skulle bli fart. Både Ella och Disa var så fina innan de började leka så tur för mig att jag tog bilder medan Disa var både torr och fortfarande jätte fin i pälsen. Vår lilla Ella var lite fundersam först medan Disa är en tuffing och hoppade på henne med sån fart så de blev först lite osams men det gick över lika fort. Disa träffade förutom också Nova, Carlene och Donna. En härlig dag i Karlsänge i alla fall.

Disa
Disa
Ella
Ella & Disa
Ella
Ella och Disa
Matte Mia med Disa
Ella
Ella
Ella
Disa
Disa och Nova
Nova- Commitment's Rock Romance
Ella oc Disa
Kalle-Carlene - Beleza's Chowchow Smooth Emilia
Lilla Ella

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar