Hundslagsmål på självaste julafton...

Denna snögubbe hade format sig själv på stolpen ute på julaftonskväll. Denna snögubbe hade format sig själv på stolpen ute på julaftonskväll.

Varje år på julafton har vi alltid fått lov att stänga undan hundarna när tomten kommer(vi har huset fullt med släktingar och barn) då hundarna har försökt rycka skägget av Sankta. I år gjorde vi likadant men hade valpen Ella och Carlene inne och resten av järngänget satte vi hundgården. När Marcus skulle ta ut hundarna därifrån på kvällen så brakade två av våra tikar ihop och slogs så Marcus tar den ena och slänger upp ena tiken på sina axlar. Den andra tiken försöker ge henne ett hugg men det är bara det att bettet satt i ena skinkan på min sambo i stället. När vi kommer in så kollar vi i genom tikarna och den som inte blev uppkastad på axlarna hade fått sig ett rejält bett i "armhålan" av den andra så det slutade med veterinären och 6 stygn fick sys dit.

Plötsligt händer det säger de på trissreklamen och det kan man säga här också - detta är inget att man önskar men sånt som händer ibland och när man minst anar det och har så här mycket hundar. Tur att allt får ett bra slut i alla fall... och det är INTE kul när det händer men i efterhand så gör jag parodi på allt. Har bild på sambons skinka med "kärleksbettet" men det passar nog inte på min blogg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar