Anmälan till Skatteverket...

Tydligen så är det så här vissa tror att man gör... Önskedrömmar.. Tydligen så är det så här vissa tror att man gör... Önskedrömmar..

Jag har blivit anmäld till Skatteverket i april månad 2012 för att jag sålt valpar av en anonym anmälare. En feg stackare som troligen ville försöka förstöra min glädje över att få uppleva att få valpar och att jag sen helst inte ska glädjas med mina valpköpare för att det sen går bra för hundarna i fråga. Brevet från Skatteverket kom en vecka innan jul. Den svenska avundsjukan visar sitt fula tryne och det finns inga gränser för vad man tar sig till med. Jag har exporterat en del hundar ur mina senaste kullar och det har gått bra för dom. Kanske är det därför jag blev anmäld? Eller blev jag anmäld för att jag sitter i chowchowringens styrelse och avelskommittée? Eller för att jag har mina egna, ganska starka åsikter om avel och hälsa? Eller helt enkelt för att jag är öppen, framåt, glad och har glimten i ögat? Eller är det för jag sköter min hemsida så den alltid är uppdaterad? Eller för att jag tar fina bilder med kameran?

 

What Ever - så kan jag säga att anmälan är nedlagd och jag hoppas att du som anmälde mig tittar dig i speglen och ser vilket vidrigt och troligen väldigt falskt ansikte du har. Säkert skimrar det i grönt också - just för att du är så avundsjuk. Det är lätt att anmäla andra utan bevis och sen anonymt dessutom. Modigt gjort. Jag kan tyvärr bara säga att jag kommer ALDRIG att sluta vara glad och stolt över mina valpar och valpköpare och jag kommer inte att ändra mig för jag är som jag är och jag tror på det jag gör för annars hade jag inte hållit på med uppfödning.

Det är synd att Skatteverket ens måste lägga ner tid på sånt här pga anonyma anmälare.... 

 

Hade jag tjänat så mycket pengar på uppfödning så hade varken jag eller sambon arbetat heltid och skift om varandra just för att få det att gå runt och kunna ha så många hundar som vi har. Vi har ett brinnande intresse för rasen och vi hjälps alltid åt med hundarna annars skulle det aldrig gå.

 

Det kan vara vem som helst som anmält mig, MEN jag är ganska säker på att det är någon person inom chowchowvärlden, då det inte bara är jag som blivit anmäld utan även en kollega till mig.

Jag är öppen med detta för jag vill att alla ska veta vad man kan bli utsatt för inom den här världen.

 

Anna-Lena Dollar Karlsson ;) - Kanske är detta mitt nya namn?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar