Commitment's Calvin Klein...

En röd, långhårig kille från min allra första kull valpar. Den här kullen blir 5 år i år den 3 mars. Commitment's Calvin Klein kallas för Leo till vardags och bor hos familjen Olsson i Stråstjära i närheten av Söderhamn. Leo kan många trix och har många hundvänner i huset där han bor.

På filmen är det Leo och hans kompis Tubbe terrier som leker. 

Leo är faktiskt en farbror till vår Lovis och han har en fantastisk röd färg.

En jätte fin och trevlig hane i sina bästa år och han lever med en helt underbar familj. Min första kull valpar kommer alltid att ligga mig varm om hjärtat på ett speciellt sätt. I denna kull skulle jag sparat en tik hade jag tänkt.... MEN det föddes 5 hanar och jag hade ingen möjlighet att behålla en hane just då, men som tur var jag fick jag tillbaka något av denna kull och det var Lovis... Så i slutet är allt sammanlänkat på nåt vis.... =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar