Commitment's Bruno Banani...

I dag har jag varit på besök hemma hos Bruno i Grängesberg för första gången efter att han flyttade i från oss i november. En riktigt mysig kille med full fart kan jag säga. Det var inte det lättaste att få ett foto på honom. Jag hade med mig lilla Ella dit också och Bruno tyckte att det var riktigt roligt för han har större kompisar som han får lite "däng" av och sen kommer någon som är mindre som man klarar av hur lätt som helst att "trycka ner". Jag kan säga att Ella somnade ovaggat i min famn efter fototagningen. Ella och Bruno är faktiskt halvsyskon - samma pappa men olika mammor.

Bruno ser ut att bli en fin kille, aningen ljust pigment på nosen just nu men det hoppas vi på att det blir mörkare med tiden. Inget att hetsa upp sig eller bli orolig över i alla fall.

Jag är mycket nöjd med hur Bruno utvecklas och hoppas att han tillför min kennel mycket bra i framtiden. Bruno har jätte fina ögon som de övriga syskonen också har och det är jätte roligt.

Catrin är fodervärd åt Bruno så jag hoppas mycket på den här killen i framtiden.

Bruno är född i Lovis- Hellboy kullen.

Tack Catrin & Anders att jag fick komma på besök och "störa" er en stund. Det var jätte trevligt!

Det blir fler gånger och kameran åker med! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar