Härliga vinterdag...

Vår lilla lekstuga. Mycket snö har vi och mer har kommit i natt. Vår lilla lekstuga. Mycket snö har vi och mer har kommit i natt.

I går var det en helt underbar vinterdag med sol och lek. Kameran var framme så klart så vi lyckades få till lite roliga lekbilder. Eller som jag brukar säga - bilder med fart är levande bilder.

Om någon hund är mer fotad än någon annan så beror inte det på något annat än att de var i fokus just då. Vi pulsade också genom skogen med hundarna lösa i närmare två timmar och det var riktigt jobbigt efter all julmat. Ja, jobbigt för oss men inte för hundarna som kunde tagit en vända till. Våra hundar har mycket energi och älskar att röra på sig så trots denna promenad så härjades det så mycket de bara orkade efter promenaden. Jag blir glad bara jag får titta på dom och man ser buset i deras ögon. De är mycket underhållande och absolut mina favoritobjekt att använda kameran på. Har nog närmare 10000 bilder på våra hundar... och fler blir det...

Rocky med mamma Lovis.
Carlene, Rocky och Donna.
Donna, Carlene och Lovis.
Söta lilla Ella. Vår minsting.
Rocky flyger fram över snöhögarna som vi skottat upp på gården.
Fina Rocky - Vårt framtida hopp för vår kennel.
Rocky.
Donna och Rocky är det alltid fart på. Donna är en väldigt lekfull hund. Orkade de andra hänga på så skulle hon kunna hålla på i timmar utan problem.
Rocky och Donna kollar ut över åkrarna. Kanske kommer det någon?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar