Commitment's Estée Lauder...

Commitment's Estée Lauder föddes i Lovis-Hellboy kullen-september 2012. Hon kallas för Ester och finns hos Annika Persson - Nellwood's kennel i Häggnäs. Tre mil hitanför Umeå. 

Ester har börjat träna "klickerträning" och vi kommer garanterat att få se henne i utställningsringarna framöver. Ska bli spännande att få följa denna dam också. Hon är så fin tycker jag. Spännande!

 

Lovis- Nellwood's Fantasy Future (mor till Ester) köpte jag av Annika för 2½ år sedan som valp. Då hade jag nästan gett upp uppfödningen av chowchow (trots att jag knappt hunnit börja) då jag förlorat den avelstik jag hade... och många andra chowar innan dess av olika anledningar. Lovis är också ett "barnbarn" till oss då Commitment's Giorgio Armani är far åt henne. Giorgio Armani eller Gramse som han kallades var en valp ur min första egenuppfödda kull. Tyvärr så avled Gramse då han blev påkörd av en bil i början av 2011 och Lovis och hennes syskon är den enda kull han hann lämna efter sig. Så glad att Annika erbjöd mig Lovis som är en väldigt fin och snäll tik. Lovis gav oss hopp, ork, energi och glädje att kämpa vidare med vår uppfödning...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar