Commitment's Christian Dior...

Det här är Hermes som föddes i Hellboy-Lovis kullen i september-2012. Han håller till i Kalmar med husse Einar. Allt går bra och han är en busig liten prick som tycker om att leka med andra hundar och leksaker. Hermes väger nu nästan 14 kilo och han har vuxit och enligt mig - väldigt lik sin mor Lovis. Hermes ser ut att få en väldigt röd fin färg också. Jag blir så glad och är så tacksam över att mina valpköpare skickar bilder eller att jag får "stjäla" dom någon annanstans. Det är så spännande att se dom alla växa upp och hur de utvecklar sig. Det händer så mycket. Den här kullen levererades i november och de har vuxit så mycket och förändrats sen jag såg dom här hemma då. Ska bli spännande att se när de blivit vuxna och hur de ser ut då. Denna kull var en väldigt fin kull som jag är mycket nöjd med. Hoppas att det fortsätter så och att de får vara friska allihopa!

Hermes har väldigt vackra ögon - sin mor upp i dagen.
Grova ben har han också.
Väldigt sunt och fint huvud.
Full fart!
Husse Einar och lilla Hermes.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar