Den där Atticus...

Atticus sköljer fram i utställningsringarna på andra sidan Atlanten. Nu har han också varit med på tv och finns med i Kanadas största hundtidning. Se länkarna ovan.

Jag sitter här i Sverige och tittar med stolthet på alla framgångar. Som liten kennel man är så är det fantastiskt roligt att få uppleva det här och det är stort. Jätte stort för mig och min kennel.

Till helgen som kommer så flyger de till Florida och ställer ut där. Vi håller tummarna att det går bra för dom så klart. Konkurrensen är stenhård. Man ska också tänka på att Atticus är en väldigt ung hane, redan champion och är väl tränad för utställningsringarna. Det ser man också i länken ovanför. Han är snygg och välbyggd trots sin unga ålder... och han kommer bara att bli vackrare och vackrare med åren. En hane i den storleken som Atticus är så är han nog inte riktigt "vuxen" förrän han är 3-4 år. Sen är han en väldigt sund hund. Jag är så glad för att jag skickade rätt hund till Monica i Vancouver och jag gläds med henne för hon har väldigt roligt med denna Atticus i utställningsringarna och kan inte Monica åka på utställningarna så är det ingen katastrof för då har Atticus en egen handler. Det är handlern som ställer Atticus i (tv)länken!

Stolt?.... Ja, mycket stolt är jag.... 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar