Lördag den 1 december...

Vy över bergen. Vy över bergen.

I går så tog jag med mig kameran och pulsade en bra bit genom skogen med hälften av våra stora vänner. Tyvärr så blev det inget bra tillfälle att få bild på alla då de drog i väg efter rådjursspår i skogen. De enda bild på Rocky jag fick blev dålig men satte in den ändå och Donna sprang som ett rådjur själv genom skogen men jag lyckades få med henne på några bilder i alla fall. Inte kan man tro att hon för 6 veckor sen fick 5 valpar. Full fart på henne. Den bilden jag fick var över bergen när man kom fram i genom skogen(bilden till höger). När jag var halvvägs hem som mötte jag husse i huset med resten av vännerna och alldeles innan han kom in på gården från promenaden så tog jag en bild  på honom och 4 av vännerna.

Husse med Nova(från vänster), Dylan, Carlene och Priscilla.
Donna
Donna
Rocky.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar