Donna & Hellboy valparna 6 veckor...

Långhårig tikvalp Långhårig tikvalp

Snön har vräkt ner i Nyhammar de senaste dagarna så nu är det vitt och fint på backen till hundarnas förtjusning och även min. Jag har varit så trött på allt regnande och det gråa vädret som har varit. Valparna växer så det "knakar". Tiden går väldigt fort. De är jätte duktiga att vara ute och göra i från sig och de är lugna på nätterna så vi också får sova. I några dagar här så tyckte de att man skulle gå upp vid ca. 3 på morgon och leka... MEN det tyckte inte vi så det var bara att stå ut med deras oväsen tills de insåg att det inte lönar sig att hålla på så där. Denna vecka ska stamtavlor beställas och de ska få sina namn. Alla har de jätte fina ögon. Klara och öppna ansikten. Jag ska ta fler bilder i morgon när jag är ledig hela dagen. Dessa bilder tog jag här på eftermiddagen när jag kom från jobbet... och mörkret kommer fort nu. Valparna är i alla fall så ljuvliga som de bara kan vara...

Långhårig tikvalp
Långhårig tikvalp
Korthårig hane
Långhårig tikvalp
Långhårig tikvalp
Korthårig hanvalp
Långhårig tikvalp
Bröderna korthår
Bröderna korthår
Bröderna korthår.
Alla 5 syskonen vilar efter lek ute på gården.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar