Atticus är inte bara en Champion...

Bilden till höger - så här är vi vana att få se vår svenska viking- Commitment's Style In Play i Kanada när han tar den ena placeringen efter den andra och som också slutat som Kanadas 2: bästa chowchow i år, men bakom den superfina, svarta korthårshanen finns det också en riktigt buse. Han har en förkärlek till att vara på rymmen och jaga små djur här och där. Han hade för någon vecka sedan blivit sprayad av en skunk och efter det så har jaktlusten vaknat till och ordentligt. Men bakom busen och utställningsstjärnan så finns en helt underbar kille som är högt älskad av sin familj trots alla upptåg han just nu hittar på. Säkert har han blivit triggad av att jaga djur efter skunkhistorien och sen är han en ung kille i övre tonåren så vad som rör sig i ett sånt huvud vet bara Atticus den "lilla" busen.

Undrar vad löplinan leder? Ser skumt ut....
På andra sidan staketet så finns an svart herre vid namn Atticus som glömde att han får sitta på lina nu genom att han gräver sig ut, rymmer och jagar djur. Bad boy som Monica säger.
Så här såg Atticus ut efter att ha blivit sprayad av en skunk. Han luktade länge efter den bravaden.
Men i alla upptåg så finns även en lydig och snäll chowhane. Här tillsammans med sina hundvänner i vattnet.
Atticus till höger, tillsammans med sina hundvänner.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar