Donna & Hellboy valparna 5 veckor gamla...

Donna med sina valpar Donna med sina valpar

Äntligen har jag fått till lite bilder på den här kullen. Valparna är 5 veckor och 1 dag gamla om man ska vara nogrann. De springer runt överallt och är fulla med energi. De har börjat vara ute korta stunder och tycker att det är fantastiskt spännande. Nu har vi haft så dåligt väder med regn och grått väder ett längre tag så det har varit svårt att få till fina bilder. Nu när den andra kullen med fotomodeller flyttat så börjar fotandet med de nya modellerna på allvar. De är duktiga att äta och äter valpfoder 3 ggr/ dagen. Donna är en jätte duktig mor och allt går bra med dom. Alla valparna ser jätte fina ut. Öppna i ansiktet och med fina ögon. Det ska bli så spännande att se vad det blir av den här kullen. Jag sitter och klurar på namn till stamtavlan då de snart ska registreras. Hårlaget då... Två korthåriga hanar och tre långhåriga tikar skulle jag vilja påstå i dag, var osäker på en av tikarna men det är nog ett långhår ändå...

Korthårig hane
Korthårig hane
Korthårig hane
Korthårig hane
Korthårig hane
Långhårig tik? - Lite osäker ännu....
Korthårig hane
Korthårig hane och långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik
Långhårig tik?... tror vi att det är...
Långhårig tik och korthårig hane
Långhårig tik och korthårig hane
Långhårig tik?... tror vi att det är...
Korthårig hane med två av sina långhåriga systrar
Korthårig hane och långhårig tik
Från höger - korthårig hane med sina tre långhåriga systrar.
Korthårig hane
Korthårig hane
Korthårig hane
Två långhåriga systrar
Korthårig hane
Korthårig hane och långhårig tik
Korthårig hane
Långhårig tik
Långhårig tik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar