Carlene är röntgad...

Vår lilla "Kalle" blev röntgad på höfter och armbågar förra veckan. Resultatet kom i onsdags och resultatet är vi alla förvånade och förundrade över. Under alla mina år så har aldrig en röntgenveterinär sagt att  - Vilka fina armbågar hon har som det gjordes när Carlene röntgades och när resultatet kommer från SKK så är det det sämsta man kan tänka sig på den ena armbågen ED:3(3-0).... Veterinären sa till och med "det är inga kraftiga armbågar vi pratar om". 

Carlene rör sig som ett rådjur, spänstig och muskulös, har ALDRIG tagit ett halt steg. Jag är så supernöjd med henne min lilla Alf(rymdfiguren). Så historien om denna röntgenhistoria är inte slut och accepterad. Nu har jag inte pratat med den avläsande veterinären på SKK ännu utan kommer att göra det inom den närmsta veckan. Höfterna var i alla fall HD:A och vänstra armbågen var 3=kraftigt och den högra 0= fri...

Fortsättning följer på den här historien... och sen har jag en till röntgenhistoria att berätta men det gör jag senare. Man kan verkligen fundera över vissa saker ibland....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar