Alla Lovis & Hellboy valpar har flyttat...

Nu har alla valparna i Lovis & Hellboy kullen lämnat oss. Jag var till Arlanda flygplats i går och skickade i väg den sista av dom -Picasso till Nederländerna - till kennel of the Royal Club vi kan nog följa honom på Kitty Buurmans hemsida med tiden. Jag hoppas verkligen att ni alla valpköpare känner er nöjda med godbitarna - Picasso, Hermes, Bjarne, Bruno, Cornelia och Ester. Vi saknar dom mycket och vilka modeller det varit framför min kamera. WOW! Jag hoppas också att ni alla underbara valpköpare håller mig informerad om hur det går och skicka gärna bilder till mig så jag kan följa dom genom livet. Ingen blir gladare än jag för det och jag sätter gärna bilder på dom på min blogg. Det är liksom "mina" barn trots att de flyttat från oss och jag har varit så nöjd med denna kull så det är intressant att se fortsättningen... Som uppfödare lämnar man i från sig valparna när de är precis som mysigast och bäst. Man får verkligen stålsätta sig så man inte behåller alla.... All lycka till er alla från oss!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar