Donna & Hellboy valparna 3½ vecka gamla...

Tiden har varit knapp därav ingen uppdatering i helgen som det brukar vara. Jag har haft valpköpare här hela helgen som hämtat sina efterlängtade små "barn" ur Loviskullen. Två stycken av dessa - Ester och Picasso bor här ca. 1½ vecka till, sen flyger Picasso till Nederländerna och Ester flyttar hem till sin nya familj här i Sverige. De kommer till helgen.

 

I dag tog jag i alla fall några bilder på Donna och Hellboy valparna som blivit 3½ vecka gamla. Det är full fart i lådan och de börjar verkligen på att tröttna att vara där men jag har bestämt att de får vara där till helgen då de får komma ut. De springer och leker med varandra i valplådan. Tänderna börjar spricka fram. Pigmentet i munnen är på väg. De föds med rosa tungor men är nu snart alldeles blå i munnen. Ögonen är klara och fina på alla valparna. Det kommer att bli mer bilder på dom efter nästa helg då det lugnar ner sig med allt annat. Men ett fotosvep från i dag ska ni få...

Hårlaget? Jaa, till 99% så är det 2 korthåriga hanar, 2 långhåriga tikar och 1 korthårig tik. En av tikarna kommer att stanna hos oss.

Bilden bredvid är på Donna - mor till valparna och bilden är tagen i våras.

Röd långhårig tik.
Röd korthårig hane och en röd långhårig tik.
Röd långhårig tik.
Röd långhårig tik.
Röd korthårig hane.
Röd långhårig tik.
Från vänster - röd långhårig tik och två korthåriga röda hanar.
Röd korthårig hane.
Hela barnaskaran.
Röd korthårig? tik.
Röd långhårig tik.
Röd korthårig hane.
Röd korthårig hane.
Röd långhårig tik.
Röd korthårig hane.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar