Lovis & Hellboy valparna 7 veckor gamla...

Sju veckor gamla och om en vecka i dag så har fyra av dessa små barn flyttat till sina nya familjer. I dag har valt att skriva deras tilltalsnamn på bilderna. Alla är de olika peronligheter. Vi har allt från yrväder till lugna valpar. Jag skulle nog säga att korthårsvalparna är mer energiska än de långhåriga av någon anledning men ni som kommer att få en långhårig valp så är de inte lata eller slöa på något vis. De kan de också - Jag lovar. Alla valparna är så glada och framåt. Vi har många människor på besök här flera dagar i veckan så den sociala träningen med främmande människor har de från början. Både barn och vuxna. Valparna är så gott som rumsrena redan - jätte duktiga. Sen är de också avmaskade och detta ska göra en gång till innan de leveras till sina nya familjer. Fredag den 9 november har vi tid för valpbesiktningen. Då kommer hela kullen att besiktas varav Picasso som kommer att flytta till Nederländerna mot slutet av november kommer att få ytterligare en besiktning senare. De kommer på besiktningen att vaccineras och chipmärkas också. Vi har fått fina valppaket från Royal Canin som de nya ägarna kommer att få med sig därav lite mat.

Ni som kommer nästa helg och hämtar er valp - Glöm inte att ta med halsband och koppel! Stamtavlorna väntar vi fortfarande på men jag antar att dessa kommer under denna vecka. Om det är någon mer bild på någon valp så beror inte detta på att jag tycker bättre om någon utan för att de var på rätt ställe när jag "jagade" dom med kameran. Det är inte lätt att få till bilder på såna som aldrig är stilla. De älskar att vara ute och när man ska ha in dom igen så kommer fem av dom och en får man alltid jaga efter på gården. Hoppas ni som följt era valpar ur denna kull och är nöjda med bilderna jag tagit och lagt upp åt er. Ta väl hand om dessa valpar - De är gudomliga!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar