Donna & Hellboy valparna 15 dagar gamla...

Ett svep över valplådan där Donnas valpar hunnit bli 15 dagar gamla på dessa bilder. Alla har öppnat sina ögon och börjar göra något försök till lek. När de är så här gamla så sover och äter de nästan hela tiden. Alla ser ut att bli mycket mörkt röda. Hanarna är jag till 99% säker på att de är korthåriga då de ser ut som små igelkottar i pälsen. Tikarna är jag fortfarande väldigt osäker på om dessa är lång-eller korthår men ska jag tro något så en tik korthårig och två är långhåriga men som sagt - Inga garantier på det lämnas i dag. Någon av tikarna kommer att stanna hos oss ur denna kull. För övrigt så mår alla inblandade parter bra och valparna är så runda och fina. Spännande är det varje gång att få följa och se hur de utvecklas.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar