Lovis & Hellboy valparna 6 veckor gamla...

Lovis och Picasso Lovis och Picasso

Valparna växer fort. De är nästan rumsrena och går upp och ner själva för trappen när de vill gå ut och när de vill in så sätter de sig utanför dörren och skäller så vi ska höra och öppna åt dom. De är så duktiga och så snälla även fast de så klart är fulla i bus. Alla är riktiga mys"proppar" med viftande svansar. De klättrar på alla som kommer hit och hälsar på... och biter för som sagt.. det är för tillfället deras stora intresse i livet. Det här är en helt underbar kull som kommer att börja flytta från oss om lite mindre än 2 veckor. Tiden går så fort så vi passar på att njuta av dom så mycket det bara går. Jag tar så mycket bilder jag bara hinner på dom för att ni som ska ha de små grynen ska kunna följa dom. Två stycken kommer att bo ganska nära oss men resten kommer att flytta långt i från oss, men vi hoppas så klart kunna hålla kontakten med alla och att alla valpköpare vill det. Tid är beställd för valpbesiktning som ska ske den 9 november och den 10 november så börjar de flytta från oss. Picasso som ska till Nederländerna stannar hos oss lite längre. Stamtavlorna på valparna är på gång och vi har fått jätte fina valppaket från Royal Canin som ska följa med respektive valp.

Commitment's Christian Dior - Hermes...

Hermes
Hermes
Hermes

Commitment's Rihanna Rebell " Cornelia"...

Cornelia
Cornelia
Cornelia

Commitment's Estée Lauder "Ester"

Ester
Ester
Ester

Commitment's Pablo Picasso - Picasso

Picasso
Picasso
Picasso

Commitment's Bruno Banani - tilltalsnamn är ej bestämt.

Commitment's Paco Rabanne - Bjarne

Bjarne
Bjarne

Ett litet album med blandade bilder på valparna...

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar