Lovis & Hellboy valparna 5 veckor gamla...

En väldigt grå dag utan regn för en gångs skull och nu har de i alla fall varit ute för första gången de små liven och det tyckte mycket om det. Allt är så spännande när man är liten. De växer så det knakar och de äter mat tre gånger om dagen. Vi är helt säkra på hårlagen som visade sig vara 2 långhåriga hanar, 1 långhårig tik, 2 korthåriga hanar och 1 korthårig tik. Tyvärr så vann min sambo vadslagningen som vi alltid har om hårlagen när det kan bli av båda. Jag trodde att det skulle vara 4 korthår och 2 långhår. En av valparna ska till Nederländerna och en valp ska till Norge denna gång, resten kommer att spridas över Sverige, en av de korthåriga hanarna kommer vi att sätta hos fodervärd för att säkerställa att vi kan behålla linjerna och kunna ha en hanhund i framtiden. Bara 3 veckor kvar sen så är det dags att flytta. Hjälp vad tiden går fort. Valparna har tidningar på golvet inne att kissa på och de är så duktiga med det. Helt otroligt men min erfarenhet av chowchow är att de är väldigt renliga av sig. Alla valpar är framåt, glada och nyfikna på allt. Lite kort om hur det ser ut denna vecka när de är 5 veckor och 1 dag gamla för att vara exakt. Detta är verkligen en jätte fin kull som vi är mycket nöjda med.

Röd, långhårig hane / Red, rough boy (1)...

Röd, långhårig hane / Red, rough boy (2)...

Röd, korthårig hane / Red, smooth boy (1)

Röd, korthårig hane/Red, smooth boy (2)

Röd, korthårig tik, Red smooth girl...

Röd, långhårig tik/ Red, rough girl...

Lite blandade bilder...

De röda korthåriga bröderna / The red smooth boys.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar