Lovis & Hellboy valparna 4 veckor gamla...

Det är inte lätt att fota 4 veckors valpar... Än mindre få dom att stå upp. Många tror att det är enkelt men att ha tagit dessa bilder har tagit mig och min sambo ca. 3½ timme... och hade inte Marcus hjälpt mig så hade det garanterat inte blivit några bilder alls.

Nåväl, alla växer så det knakar och de har jätte fina huvuden. Tänderna har spruckit fram ordentligt så de liknar en piraya i munnen. De viftar på svansen så fort vi går in i valprummet och de älskar att sitta i knä och bli kliade eller bita på mina skor eller annat. Att bita är nog just nu deras största passion här livet. De har inte varit ute något ännu men detta blir säkert till nästa helg. De är alla riktigt stadiga "bitar" så det ska bli spännande att se vad det blir av dom här godingarna när de växer upp. Det ser ut som om min sambo hade rätt om hårlaget.. Jag får backa denna gång-vi slog nämligen vad... men som det ser ut just nu så har vi 2 korthåriga hanar, 2 långhåriga hanar, 1 långhårig tik och 1 korthårig tik....

Röd, långhårig hane / Red, rough boy...

Röd långhårig hane / Red, rough boy...

Röd, långhårig tik / Red, rough girl...

Röd, korthårig tik / Red, smooth girl...

Röd korthårig hane / Red, smooth boy...

Röd, korthårig hane / Red, smooth boy...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar