Lovis & Hellboy valparna 4 dagar gamla...

De små valparna har blivit 4 dagar gamla och det händer saker varje dag. Jag kan tycka att de växer alldeles för fort men så är det i djurvärlden överlag. Än så länge så ser alla ut att växa och må bra. Hårlaget är fortfarande ett frågetecken då det är svårt att se när de är så små, fast jag har mina aningar... men det hade jag förra gången också och ändrade mig eftersom hela tiden.

Lovis är väldigt rädd om sina valpar och låter ingen av de andra hundarna ens försöka titta genom grinden. Hon tycker att de är för små för att tittas på än så länge. De andra vännerna är ju väldigt nyfikna genom att de hör de små liven men ser dom inte. Lovis ligger mest i lådan med dom och är en gudomligt duktig mor åt små. Tiden går. På lördag är de 1 vecka gamla. Helt otroligt. Man ska verkligen passa på att njuta medans man får. Det här är verkligen jätte kul för oss och det är nya blodslinjer för Sverige som vi så väl behöver med tanke på den snäva avelsbas vi har här i vårt land.

Vi kommer själva att behålla ur denna kull så klart.

Så länge de är så här små så tar jag inga bilder på var och en. Utan det får bli bilder "huller om buller" i stället. När de är äldre så kommer jag att ta bilder på varje enskild liten individ så man kan följa dom under resans gång. Jag har fortfarande inte kontaktat alla som frågat på valp men det kommer. Vi väntar och ser att de mår bra och växer som de ska.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln