I väntans tider...

Några dagar kvar sen är de små valparna här. Lovis andra valpkull. Det ska bli så spännande att se vad vår gäst Hellboy lämnar här i Sverige. I dag satt jag och tittade på Lovis mage när hon låg ner och såg hur det "hoppade" och knuffade på flera ställen samtidigt i hennes mage.

 

Lovis mår bra och det verkar hon alltid göra när hon är dräktig. Hon utstrålar ett lugn och just nu så vilar hon för det mesta, men bäst att spara krafterna till sen. Innan den kommande veckan är de små barnen här... Vi har varit med om detta några gånger nu men man upphör aldrig att längta, vara så förväntansfull. Hela min familj är som barn på julafton. Det är så spännande.

 

Priscilla- vår svarta tik vet jag inte om hon är dräktig ännu... men tyvärr förmodligen inte... Vi får vänta och se några dagar till. Donna är nyss parad, bara några veckor bort så där kan jag inte uttala mig om dräktighet ännu. Vi håller tummarna.

Lovis är så tjock så det börjar till och med bli ett problem att sitta ner för henne. Hon var tjock förra gången också men både jag och Marcus tycker hon är ännu större denna gång. Hon är som en tunna.

Denna bild är tagen över Lovis rygg och där man klart och tydligt ser magen buktar ut på båda sidor och då är det inte bara där den buktar ut. Magen hänger ner under henne och det är inte många centimeter till marken. Lovis har inte bara svårt att sitta pga den stora magen. Hon rör sig som en "vaggande" anka över gården. Vi låter henne göra precis som hon vill för snart kommer de små. Vi längtar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln