Commitment's Pretty Princess aka Kimi...

Vår svenska prinsessa Commitment's Pretty Princess aka Kimi som exporterades till Dario Duina i Italien. Kimi är en dotter till SEUCh Rappabacken Baishan, ägare Annika Persson-Nellwood's kennel och vår svarta, korthåriga tik Black Gadget of the Royal Club. Jag fick några bilder av Dario som är tagna i en helt underbar miljö. Kimi är med Dario på jobbet varje dag och hon är så klok säger han.

Kimi förstår allt utan att jag ens säger något till henne.

Det finns lite planer för henne till nästa år. Vi får se vad som blir. Det är så spännande att följa våra barn runt världen och ingen blir gladare än vi att man fortsätter hålla kontakten. Kimi lever ett underbart familjeliv och är alltid med. Koppel behöver sällan användas.

Thank's Dario for the pictures!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln