Utställningarna i Sandviken och Hellboy har åkt hem till Danmark...

Vi har varit på utställningar i 3 dagar i ett väldigt blött och kallt väder så man på kuppen blivit sjuk. Jag och Sara- Miata's kennel bodde i en stuga på Hedesunda Camping där man inte sov en blund på 3 nätter, med oss på campingen hade vi Annika och Jörgen -Nellwood's kennel och från Danmark hade vi Hanne Fogtmann-kennel Dian Shan som delade stuga med Pia.

Så här är lite kort info om det senaste som hänt från utställningen och hemma....

Bilden till höger är från en dagstidning och visar hur de såg ut i de större delar av utställningsområdet där folk till och med halkade i kull i leran och kunde inte ens ställa ut sina hundar. Jag har feber, ont i halsen och hostar i skrivande stund.... pga detta skitväder som rådde i Gästrikland. Hemma i Dalarna när vi hade det som värst på utställningen pratade jag med min sambo som berättade att solen sken och det var 27 grader varmt hemma på verandan... =/

Vi säger STORT Grattis till Nickelodeons New Kid In Town som blev BIM en av dagarna och fick CERT!

Detta glädjer mig verkligen för det här är en dotter till vår blå, korthårshane Dylan så detta är "mitt" barnbarn och inget är väl roligare när det går bra för barn och barnbarn. För oss gick det inte så bra men vi kommer till det senare. Tur man inte är en dålig förlorare utan tar det mesta med en klackspark!

Ägare  och uppfödare till denna fina tik är Carina Remsöbo - Nickelodeons kennel.

Jag och Beleza's ChowChow Smooth Emilia "Carlene" som fick Good på fredagen, Excellent på lördagen och Very Good på söndagen. Hon är ett litet krångel när domaren ska ta på henne så detta får vi jobba bort, annars är hon en fantastisk fin tik. Jag tycker mycket, mycket om henne. Kritiken för övrigt var jätte fin alla dagarna men domaren önskade så klart lite mer samarbete från Carlenes sida.

Fredagkväll så hade Monika på Chowhill's kennel bjudit hem alla som ville till henne på grillkväll. men det var bara att ställa in grillningen då regnet fullkomligt öste ner så vi stekte köttet inne i stället men det var en hejdundrandes trevlig kväll med många skratt för oss som var där.

Hanne Fogtmann- kennel Dian Shan, Danmark håller i kameran, från vänster är det jag, Monika-Chowhills kennel, Sara Axelsson- Miata's kennel. På högra sidan av bordet har vi längst ner Carina Remsöbo-Nickelodeons kennel och bredvid henne har vi Stella Sörlie- Incipit kennel, Norge. Så det var verkligen ett nordiskt gäng som samlades på kvällen. Jätte trevligt!

Tack Monika för inbjudan och en kalastrevlig kväll!

Corina min underbara, stora, svarta drottning var också med på utställningen i fall vi skulle få ställa upp i Avesklass men det blev tyvärr ingen sån pga att någon av avkommorna fick Good både fredag och lördag och de måste ha minst ha Very Good för att man ska få ställa upp. Olyckligt och lite besviket men så är reglerna. Jag såg domaren ge mig HP för att sen ta av mig det för de kände

tydligen inte heller till de nya reglerna och inte jag heller. På söndagen strök jag Eddie från utställningen så vi provade inte ens....

Corina fyllde också 5 år den 1 september - så stort grattis till dig Corina som är en bland de mest fantastiska tikar man kan tänka sig! Jag är lyckligt lottad som får

ha dig och du har tillfört min kennel så mycket.

Det gick i alla fall bra för Corina-barnen i stort sett där Brasse fick CK och placerade sig som 4:de bästa hane på fredagen. Diva fick CK både lördag och söndag, Good på fredagen. Anastasia fick excellent på fredagen och very good -lördag och söndag.

Brasse rymde ut utställningskopplet på fredag i hankonkurrensen men Carina lyckades fånga in honom och Anastacia rymde så henne jagade jag över halva området-Tur att jag fick tag på henne...

Jag gläds i alla fall åt Corina busiga, trevliga barn som hon har tillsammans med

SEUCh Rappabacken Baishan och som ägs av Annika Persson- Nellwood's kennel.

Jag är jätte nöjd med alla Corina barn oavsett kull som är superfina!

Eddie den "spjuvern" har kommit på att utställningar är skit. Svansen hänger och han är rädd för hela utställningsområdet - så fort vi lämnar det så är han glad. Så tyvärr ställer jag inte honom något mer för det är inte kul att kämpa sig i genom varenda minut. Tycker han inte om utställningar så är det så-jag tvingar ingen men jag kan prova sen om jag tycker att det är värt det. Vi får se.

Eddie fick Very Good på fredagen och Good på lördagen. På söndagen så strök jag honom för jag orkade inte kämpa utan ställde bara Carlene den dagen. Han hade fått mycket bättre om han hade haft svansen på ryggen i ringen och visat att han var en man som han är varje sekund när vi inte besöker utställningar. Han har aldrig betett sig på det här viset och jag har ingen förklaring till varför.

Han älskar människor men vill tydligen inte ställas ut mer.

Alla andra utställningar har det gått jätte bra och den här killen har till och med CERT så jag är fundersam över detta men så var det - inget att göra åt.

Efter utställningarna på söndagen så åkte jag, Hanne och Pia från Danmark hem till mig och de skulle stanna över natten så jag passade på att ta lite bilder. Hellboy skulle också flytta tillbaka till Danmark.

Har många fler än dessa bilder men ett litet smakprov nu i alla fall.

Detta är i alla fall Möffe - Carlenes bror. Han är verkligen jätte fin!

Fina Möffe!

Jag, Carlene och Möffe.

STORT Grattis till BIM och CERT i Sverige!

Hannes fina, röda tik Dian Shan Undercover Angel blev BIM och tog det svenska CERTET som Hanne jagade. Vi är jätte glada för hennes skull och säger STORT GRATTIS till det.

Den här tiken är verkligen superfin!

Jag och Carlene och Möffe och Pia.

Vi ville verkligen försöka på någon bild tillsammans på syskonen nu när de ändå

var här i Sverige och hälsade på.

På utställningsområdet tog jag inte en bild pga allt jävla regnande.

Här är ett resultat av Hellboys besök i alla fall. Vi väntar valpar runt den 15 september-2012.

Lovis (Nellwood's Fantasy Future) är tjock och vi väntar med spänning på resultat. Hellboy's första kull i Sverige föds hos oss om ca. 10 dagar. De andra två parade tikarna vet jag ännu inte om de är dräktiga. Vi håller tummarna!

Möffe och Carlene. Bror och syster. Så kul att se dem tillsammans!

Sen har vi älskade Hellboy som åkte med Hanne hem till Danmark igen i går. Han har bott hos oss i drygt 2 månader och vi hoppas nu att han lämnar efter sig några kullar och ger Sverige lite nytt att bita i. Det har varit fantastiskt att få lära känna honom. En väldigt lättsam, cool kille med "alla tassar i backen" och med ett bra självförtroende. Vi saknar honom redan men jag kommer att träffa honom igen. Tack snälla Hanne för att vi fick låna honom tll Sverige. Det ger så mycket att kunna få göra så här.

Nu väntar vi på att hans första valpkull i Sverige ska få se dagens ljus hos oss om ca. 10 dagar

och vad det blir resultat av det hela.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln