Hemma hos Helena & Bengan...

I dag tog jag med mig Nova och åkte hem till mina vänner Helena & Bengan. De har tre taxar. Två som de jagar med och den minsta - lilla Henna på upplärning. Henna har blivit påflugen två gånger av andra hundar på promenad och har blivit rejält uppskrämd för andra hundar så vad passar bättre än att få träffa en lugn fem månaders chowchowvalp som inte är så "gåpåig" och se att alla hundar är faktiskt inte ilskna. Henna är importerad från Ungern och det blir spännande att få följa henne och se vad det blir av henne med tiden. Hon har gått några spår redan och klarar detta galant. Vi kommer att ha en chowchowträff hemma hos oss den 6 oktober och då kommer Helena & Bengan hit och lägger spår och berättar lite om detta för de som kommer.

Det är full fart på taxar med. Även fast dessa är jakthundar så klarar de av att vara helt lösa på gården utan att rymma i väg. Fantastiskt!

Henna och vår Nova delade brodeligt på vattnet.

Commitment's Rock Romance "Nova". Vårt framtida hopp. Nova är efter Dylan och Lovis.

Nova och Henna.

Nova sitter i Bengans knä och myser. Först lite reserverad för att sen krypa upp i knäet på Bengan.

I dag har jag säkert tagit ca. 200 bilder på taxar men de var till Helena

fast jag satt några här på min blogg. Här i Dalarna har sommarvädret kommit. Full sol och varmt som bara den. Nu kanske man kan börja ta lite bilder på sina egna hundar när det inte regnar varje dag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln