Commitment's Silver Shadow...

Eller rättare sagt Terry.... även kallad T-T som står för Terror Terry. En glad son till Lovis och Dylan men med många idéer. Han är jätte duktig och busig på alla vis. Matte och husse är fotboll- så väl som hårdrocksfreaks... om jag förstått allt rätt... Terry har ett halsband som det står Chelsea på och i stället för att skälla på kommando skall..... så skäller Terry om man säger Zlatan....

 

När Terry fick sin 12 veckors vaccination hos veterinär Lars Audell så fick han beröm för att vara en sådan fin chowchow. Sund och inte alls så där skrynkliga som de brukar vara hade de fått som kommentar om Terry. Kul att höra både för mig och husse och matte....

 

 

Halsbandet som det står Chelsea på....

Terry har nog snart ett som det står Alice Cooper på också....

Nedan så finns lite familjebilder på matte, husse och Terry. På den sista bilden har han lessnat ur på fotograferingen och sätter upp tassen... Härliga bilder!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar