Lite Smått & Gott

På Facebook hittar man många fina chowchow och som roligt är många av "mina" egna. På bilden har vi Commitment's Just Different eller Bamse som han kallas till vardags. Det är en Lovis-Dylan son.

 Han har vuxit så mycket och blivit så fin. Vilken läcker röd färg han börjar få. Ska bli spännande att få följa honom. Bamse kommer även att ses i utställningsringarna under nästa år.

 

Senaste nytt från Canada är att Commitment's Style In Play "Atticus" har blivit BIS-valp under helgen som var. Jag inväntar ny bild på ekipaget. Atticus är på alla utställningar de hinner med.

Jag ska verkligen försöka ta mig till Vancouver nästa år på studiebesök för att få se honom och när dom ställer ut honom. Det kommer att bli spännande.

På grund av att många ställer ut Commitment's chowarna så jobbar jag med en sida för de som ställts ut. Just nu har det ställts ut så mycket så jag hinner inte ha bilden framme nästan alls innan nästa ska in och jag vill ha alla bilder framme oavsett och då blir det svårt...

Så en egen sida på hemsidan till dom som ställer ut Commitment's chows. Hoppas den blir uppskattad.

 

Vi har just packat bilen och sticker på hundutställning till Avesta i morgon. Tre vänner har vi med oss - Dylan som ställs ut för första gången i vuxen ålder. Han har ställts ut i valp- , junior- och unghundsklass och med merparten 1:or och HP. Nu har han tyvärr fällt ur den mesta pälsen men vi kör ändå. Kul för honom att få följa med så det blir premiär i Öppen klass för vår gosse.

Donna ska med och går i unghundsklass tikar.

Hon har också börjat fälla ur men är fortfarande hur fin som helst.

Så ska lilla Carlene ställas i valpklass och hon är i toppform med både päls och annat.

Så håll tummarna för oss i morgon. Hård konkurrens är det och 19 chowar anmälda.

För er som vill titta så finns chowarna i ring 5 vid ca. 11:30-12:30 beroende på hur

fort det går framåt i Avesta.

Mer info om detta kommer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar