Tiden går- hej & hå...

Genom att jag varit totalt ursusel på att tagit några nya bilder så var jag in på Facebook och stal (helt ärligt) några bilder av mina goá valpköpare. Att jag inte tagit några nya bilder beror på brist på tid och dåligt väder och dåliga tillfällen....

 

Den röda killen är Bamse som flyttade till Skellefteå. Den fawnfärgade korthåriga killen är Terry som flyttade till Täby och den svarta långhåriga killen är Caliber som flyttade utanför Avesta...

Alla dessa tre killar är från Lovis / Dylan kullen.

 

Jag har tänkt ut några nya parningskombinationer också, har verkligen fått tänka om efter att ha varit på möte på Svenska Kennelklubben... Man blir alldeles yr i huvudet. Har inte hunnit med all info om dessa under parningssidan ännu tyvärr..

 

Det har varit väldigt mycket runt omkring oss nu. Commitment's Style In Play(Corina & Ben sonen) skördar nya framgångar i Canada hela tiden.

Han är 8 månader nu så det blir spännande att följa honom.

 

Vi ska se om vi inte kan få till en chowchowträff hos oss i slutet av sommaren-början på hösten.

 

Det händer mycket hela tiden och jag hoppas att vi nu hinner med i uppdateringen av allt som sker hos oss och runt omkring oss nu på vår hemsida.... Många bollar i luften.

 

Min dotter tar också studenten denna vecka så det har varit fullt upp med det också...

Jag har också fler bilder på våra uppfödningar att sätta ut här men det tar jag nästa gång för nu ska vi ut i skogen och hämta björkar, leta upp fler stolar och skura stolar för studentfest i morgon....

Ha det gott så länge mina vänner!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln