Hänt sen sist...

Fyra av de sex valparna har flyttat till sina nya ägare. Allt har gått bra med dom hittills. Två behöll vi själva - en hane och en tik. Jag har massor av bilder men har helt enkelt inte haft tid att sätta in dom. Några ska jag faktiskt stjäla (helt ärligt) på FB i från mina valpköpare som har mycket fina bilder där.

 

Kennelkonsulenten har varit här och hälsat på men jag var så klart inte hemma så Marcus fick ta hand om dom, men det fanns naturligtvis inget att anmärka på. Vi fick mycket beröm för att ha ordning och reda och rena, fräscha hundar. Hundgården som fortfarande inte är riktigt klar men som har både AC och värme om det skulle behövas blev kennelkonsulenten imponerad av. Kul, synd bara att jag inte var hemma- skulle viljat träffa honom som var här. Det är bra att de åker runt och kollar läget och de kommer helt oanmälda. Skulle nog tycka att de skulle nog kontrollera hos många privatpersoner också och inte bara hos kennlar...

 

Sen har det så klart hänt mycket mer än detta men det får vi ta en annan gång.

 

Vi funderar också på att ha en egen chowchowträff hos oss i sommar.

Vi får se om det finns något intresse.

 

Tiden rullar på och hoppas nu att jag får lite tid att sätta in lite nya bilder snart...

En av de svarta, långhåriga pojkarna - Commitment's Intimately Yours "Lakrits" flyttade till Örebro och till Ann-Marie som jobbar i en blomsteraffär. Lakrits kommer att vara med henne där på dagarna och av Ann-Marie fick jag denna helt underbart vackra bukett. Tack =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar