En helt underbar helg, CK, CERT & BIM... även BIS...

Det har varit en helt fantastisk helg för oss. Nu skulle jag egentligen haft med mig 2 hundar till Sundsvall och Timrå men jag valde att för en gångs skull även att få ta det lite lugnt och det hade blivit allt annat än det om Dylan varit med. Han får följa med när husse eller om man åker flera så man kan få lite hjälp. Det är nog tufft att vara på en trång inomhusutställning med en hund tycker jag....

Lördagen i Sundsvall blev Donna Bästa Tik 3:a med CK.

Söndagen i Timrå blev Donna Bästa Tik, CK, CERT och BIM.

Fantastiska resultat båda dagarna. Det är väl liksom ett gott betyg på jag fått fram en väldigt fin och bra tik. För mig betyder det mycket och jag är stolt och glad och det här var andra CERTET så vi behöver ett till när hon är 24 månader och sen är hon Svensk utställningschampion - SE UCh!

Inte nog med det så vann Commitment's Lady Million - Anastacia hela valputställningen i Avesta och blev BIS-valp-ägare Sara Axelsson och Commitment's Fairy Dust blev BIS-4:a i Timrå- ägare Annika Persson. Båda är halvsystrar till Donna och den stolta mamman till dom alla är Corina( Black Gadget of the Royal Club). Kritiken på dom alla var suveränt fin så det är verkligen jätte kul!

Stort Tack till mina valpköpare som visar fram Commitment's chowarna till fina placeringar!

Fina Commitment's Bright Chrystal "Donna".

Bilden tagen av Johanna Wearn.

BIR Long Feng Captain Jack Sparrow och BIM Commitment's Bright Chrystal i Timrå.

Jag är inte sur eller nåt även fast jag ser ut så på bilden. Jag var och är verkligen jätte glad!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln