Fler bilder på valparna ute...

Här har vi fler bilder från det att valparna var ute första gången. Inte helt lätt att få till det men hur som helst är de så söta så det är som det är. De växer fort nu, man ser nästan från dag till dag vad de utvecklas och de är medvetna om allt som händer runt omkring. När jag eller någon annan som brukar vara här ofta så springer de som ett lämmeltåg efter en över köksgolvet, att vara i sovrummet har protesterat vilt till att inte vara så nu är de i köket och då är de nöjda.

Direkt man öppnar dörren nu ska de ut men vädret var i princip bara fint den dagen sen har vi haft ganska kallt och regn så nu får det vänta ett tag. Jag vill inte att de ska bli blöta och kalla.

Även fast man är ute så är det mysigt att få lite mat av sin mamma ibland.

 

Från vänster - fawn, korthårig hane, fawn, korthårig tik och den röda långhåriga hanen.

Den röda långhåriga hanen och det som jag trodde länge- den långhåriga fawnhanen, men han är ett korthår och jag kommer att registrera honom som korthår. Pälsen på de tre korthåriga i kullen har varit så olika och det har varit svårt att bedömma. Tiken har jag varit säker på hela tiden och även på den andra fawn hanen, men när man nu jämför med de som verkligen är långhåriga så är skillnaden stor.

På den här bilden så har ni de korthåriga längst bak - alla som är fawn och de långhåriga längst fram.

Lovis och barnen njuter i solen.

Vår lilla fawn, korthåriga tik som kommer att stanna hos oss -

Commitment's Rock Romance är stamtavlenamnet och hon kommer att kallas för Nova.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln