Första gången ute...

Jag har fler bilder i kameran men har tyvärr inte hunnit sätta ut dom på bloggen och det beror på att jag varit på chowchowträff i Vansbro och haft massa annat för mig. Det är full rulle med de små och tänkte i alla fall sätta in detta så ni ser att allt är OK. I morgon och i övermorgon får jag besök av valpköpare så det rullar på. Sen har vi också många som är här och tittar på de små hela tiden så de får massor av social träning. Sedan är det fina dagar och man är knappt inne. Det kommer fler bilder i alla fall inom de närmaste dagarna. Så håll ut!

Valparna tyckte då att det var fantastiskt spännande att vara ute. Nosade och undersökte allting. När de var trötta så bar jag in dom och de sov i timmar. De är precis som med barn - nya intryck och frisk luft sen sov de gott och länge på sin madrass. De är så härliga och de har mycket energi. Pigga och nyfikna på allt.

De kommer att bli trevliga individer allihopa.

Ligger man på golvet så klättrar de på en och biter både här och där.

De små valptänderna har kommit fram och de liknar en piraya i munnen.

OBS OBS! En rättelse - - - Det ska stå "Första gången ute 4½ vecka gamla" på bilden!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar