Pälsklingarna 24 dagar gamla...

Då var det dags för lite nya bilder. Inte det lättaste då de inte är stilla en sekund förutom när de sover. Så fort jag går in med kameran så klättrar varenda valp på mig. Det där hårlagen(kort eller långhår)....*suck* - tur man inte har bråttom med att registrera valparna för då har man fått gjort om det några gånger. Fast det är väl i och för sig en bagatell i det stora hela. Valparna mår i alla fall bra, är uppe på benen och springer runt på golvet. Valplådan har vi ställt undan för denna gång. Tiden går fort, nu är det 3½ vecka gamla.

Tänder börjar de få och de har börjar äta välling med lite hundmat i.

Eller äter - kanske var att ta i... Ja, lite grann men oftast så ligger de raklånga i tallriken så när de är färdiga så är det bara för mig att sitta och tvätta av dom - precis som med små bebisar.

 Vi har denna gång tagit bilder på en och en. Inte några proffsbilder men så man får se var och en för sig...

Under bilderna kommer jag att skriva vad jag tror mig se är kort- eller långhår nu, så får vi se om jag skriver lika nästa vecka.

Fawn, korthårig tik.

Röd, långhårig hane.

Fawn, korthårig hane.

Svart, långhårig hane.

Svart, långhårig hane.

Fawn, långhårig hane.

Lovis blir trött på dom ibland. De sliter och drar i henne och härjar som bara den för att få "rätt tutte". Verkligen "huller om buller" när det ska ätas.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln