Jag sökte något billigare men det blev dyrare...

Hundmat i dag är verkligen en djungel. Jag ger alltid mina chowar riktig kvalitiétsmat men hade någon tanke om att jag kunde hitta lika bra kvalité fast något billigare.... Men det blev ett något dyrare foder i stället men såklart så ska bästa vännerna ha det absolut bästa fodret och jag vill att de också ska tycka om sin mat. Mina hundar är fruktansvärt bortskämda. Det brukar också bli en och annan köttbulle i maten, riven korv, kokt lammkött etc etc. I många år har vi gett Royal Canin - ett jätte bra foder men så kom jag på att man kunde ha tur att tjäna någon krona men efter att ha provat ett 10-tal foder som de knappt viljat luktat på så provade jag Oliver´s produkter och OJ vad de tyckte om den maten så nu äter de Oliver's Selected Fish Medi som innehåller mycket fisk, hade någon tanke om OMEGA 3 osv att det skulle vara bra för hud och päls och allt. De äter mindre av detta foder än vad de gjorda av de andra fodret jag hade så... kanske blir det billigare till slut, men de äter med god aptit. Jag är nöjd och vännerna är nöjda och det var bara att betala några kronor mer men det är det absolut värt. Ett bra foder ger de bästa förutsättningarna och de förtjänar alla pälsklingar som alltid förgyller ens dag.

Nyfiken på Oliver's? Gå in och läs på deras hemsida. »»

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln