Viking har flyttat...

Viking är en väldigt glad chowchow. Mycket gladare än vad rasstandarden beskriver om rasen. Om man läste om lynnet på en labrador så har vi hur Viking är. Jag har inte haft honom på någon annons eller så, har inte ens tänkt tanken på att han skulle byta hem, men så frågade min kusin mig om jag inte hade någon chowchow som hon kunde ta hand om...

På den vägen är det... och det viktigaste är att jag vet att han får ett gott hem och att Viking passar att placeras om i ett annat hem.

Jag kan åka och hälsa på honom när jag vill för de bor inte så långt i från oss. Han skulle inte användas i avel och inte ställas ut så - bättre att ge honom ett hem där han får vara nummer 1 alltid än att vara en av många hemma hos oss. Tomt är det för oss men det blir det alltid trotts att man har några stycken så uppfyller var och en......en väldigt speciell plats....

Det kommer säkerligen fler bilder på honom ändå här på hemsidan/bloggen. Fick en bild på honom i går i mobilen där han låg i soffan och myste med övriga familjen så det verkar som om han redan känner sig hemma. Viking älskar hela världen så jag tror inte att detta blir något problem och hade jag trott att det skulle bli problem så hade han aldrig fått provflytta ens.

Det är viktigt när man gör en omplacering att det passar för alla, såväl för hunden som den nya familjen och fungerar inte det här så kommer

 Viking tillbaka hem till oss.

All lycka åt Viking i hans nya hem men ändå inom släkten.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln