Pälsklingarna 3 dagar gamla...

Här kommer ett litet svep från valplådan där alla 6 små barn växer och blir rundare för var dag. Lovis är en duktig mor. Hon vill gärna inte lämna valplådan över huvudtaget, inte ens för att gå ut och kissa eller äta så jag måste tjata lite på henne.

När Lovis kliver i valplådan så gör hon det så försiktigt- för att inte kliva på dem små eller råka sätta sig på någon. Vi har till och med sett hur hon tar valparna i munnen för att flytta på dom så hon själv kan sätta eller lägga sig ner. Naturen är fantastisk. Allt är liksom inbyggt i deras huvud exakt vad och hur de ska göra allting. Det är väldigt imponerande.

Hårlaget? Undrar många... Jag kan ännu inte säga vad det är till 100% vilka som blir kort- eller långhår. Vi får vänta några veckor så att inget blir fel.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar