Valpar snabbare än väntat??

Jag som räknat och räknat i denna almanacka. Inte är det lätt, man ska räkna från första parningsdagen och 9 veckor fram och oftast så parar man med 2 dagars mellanrum men här parades det i 5 dagar i rad så jag tyckte att det var lite väl tidigt första gången och räknade någonstans mitt i mellan men med tanke på storleken på Lovis mage och hur det ser ut för övrigt så tror jag att vi sitter i valplådan senast nästa helg. Lovis blev så tjock på en gång. Hon är verkligen jätte tjock.

Hon som annars är den smidigaste av dom smidigaste.

Det är Lovis första kull och det är vår egen blå, korthåriga hane - Dylan som är den stolta fadern.

Det ska verkligen bli jätte spännande att se vad detta blir för färger, kön, hårlag och hur många de är..

Det viktigaste är självklart att alla inblandade så som Lovis och valpar mår bra och att

valparna är friska och normala.

Valplådan är framtagen och bäddad, så nu är det bara att vänta och se. Lika spännande varje gång.

Håll tummarna för oss att allt kommer att gå bra. Så här är det jämt med planering när man har kennel. Jag har fyllt 40 år och min stora familj skulle fira mig till nästa helg, men det har jag nu ställt in och lagt på framtiden för jag vågar inte ta hit någon om det är så att jag ska sitta i valplådan eller i värsta fall behöva åka till veterinären mitt i natten.

Man vet aldrig och man ska vara väl förberedd på att allt kan hända.

Nu håller vi tummarna att allt går bra och jag oroar mig aldrig innan jag har en anledning. Så fort det händer något här så kommer en rapport på bloggen.....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar