En hälsning från Vancouver...

Vi exporterade en liten svart korthårig kille vid namn Atticus till Vancouver i början av januari och jag har hört av dom hela tiden men över FB. I dag laddade jag ner några bilder därifrån för att jag vill ha det med på min blogg. Atticus flyttade till Monica Oosterman i Vancouver. Det är en helt vanlig familj med 2 chowchow(en sen förut+Atticus). Monica har precis som jag drömmen om att få vara uppfödare i liten skala men precis som för mig har det varit en tuff start för henne. Allt går bra för Atticus och Monica har anmält honom på någon form av valp- lättare lydnadskurs som dom snart ska börja på. Hon säger att Atticus är så klok och lättlärd. Han förstår precis allt.

Han kommer också framöver att visas på utställningarna och jag ser med spänning fram i mot vad en svensk viking ska få för kritik i Canada.

All lycka till Canada och vi "klurar" tillsammans hur vi ska kunna hjälpa varandra över Atlanten för att komma framåt i våra drömmar....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar