En hälsning från Italien...

Så har vi lilla Kimi som exporterades till Italien. Vi har god kontakt via mejl. Dario säger att Kimi är så klok så man behöver inte ens säga något för hon förstår precis i alla fall. Hon är så lugn och snäll. Dario går varje dag till skolan för att möta sin son och med sig har han Kimi som gjort stor succé på skolan då många italienare inte är så bekanta med korthåriga chowchow. Dario har haft 5 chowchow förut men ingen har varit lika klok som Kimi. I framtiden så kommer det säkert att bli någon kull valpar på Kimi om hon håller sig lika frisk som hon är i dag. Hur som helst så är det väldigt spännande att följa dom små "barnen" över världen....

När Kimi flyttade till Italien så hade de både snö och -10 grader så hon kände sig nog som hemma direkt. Det känns så skönt att allt går bra och våra "barn" får bra hem.

Det är det absolut viktigaste för oss.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar