Atticus har kommit fram till Canada...

Denna - suddiga bild på Atticus tog jag på Arlanda innan jag lämnade honom. Han har kommit fram till Vancouver och resan för den här lilla mannen har gått alldeles utmärkt. Atticus har tagit resan hur bra som helst även fast det varit så lång. Monica hämtade upp honom vid flygplatsen i går klockan 24:00 svensk tid och han var hur lugn och cool som man bara kan vara. Inte rädd eller tagen eller nåt. Jag sms:ade med Monica i går - Ivrig så klart på att höra vad hon tycker om honom. Nu har jag skrivit av de sms jag fick och ingen är gladare än jag för dem...

Dessa sms fick jag i går natt när Monica precis hade sett honom!

" He's lovley"

" I think he's perfect"

" I love him"

" Such an out going boy even with all travel "

Dessa sms fick jag i dag nu på eftermiddagen!

"He's eating my toes right now. I'm sure he will be a good showdog, so alert and smart. He's a gorgeus dog. You did a very good breeding. Thank's for allowing me to have Atticus.

I will love him and train him. We are already buddies.

"He's hard to take a pic of. He moves too much."

"You did a good job of house breaking"

 

Jag andas ut att allt är till belåtenhet och att allt har gått bra. Ser fram i mot att få följa honom genom livet och vem vet - kanske åker jag över halva jordklotet och hälsar på honom någon gång.. Jag är helt övertygad om att Atticus får ett bra hem och Monica har mycket planer för honom så det ska bli spännande. Historien om Atticus tar inte slut med dessa ord...

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln